» » Робочий візит до Університету прикладних наук (Дортмунд, Німеччина)

Робочий візит до Університету прикладних наук (Дортмунд, Німеччина)

Дата: 10-07-2015, 13:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 26-27 червня 2015 року професор Анатолій Олексійович Саченко відвідав Університет прикладних наук (Дортмунд, Німеччина), де взяв участь і керував сесією міжнародної конференції Research Conference-2015. Метою наукового заходу є обговорення актуальних питань проектного менеджменту та комп'ютерних наук. Учасниками конференції стали представники європейських університетів-членів консорціуму Euro Master Project Management, а також українських вузів: Тернопільського національного економічного університету і Київського національного університету будівництва та архітектури, що беруть участь у пілотному проекті з їх інтеграції у даний консорціум.

 

Також у роботі конференції й у літній школі, яка діяла упродовж тижня після конференції, взяли участь 3 студенти ТНЕУ: Тарас Лозович і Павло Філіпов (студенти-магістри зі спеціальності «Управління проектами») і Abdulrahman Bakare (студент 4 курсу зі спеціальності «Комп'ютерні науки»). Професор Саченко А.О. відвідав ряд робочих зустрічей з німецькими, іспанськими і литовськими колегами стосовно питань інтеграції у програму  Euro Master Project Management, а також обговорив з німецькими науковцями стан виконання двосторонньої угоди між ТНЕУ й Університетом прикладних наук (Дортмунд), зокрема: питання подачі документів студентами-випускниками ТНЕУ для подальшого навчання за програмою Еuro Master Project Management; можливості спільного керівництва магістрами, аспірантами і здобувачами. Досягнуто рішення про спільне керівництво здобувачем Михайлом Домбровським (ТНЕУ) двома професорами: Анатолієм Саченком та професором Вольфгангом Тисяком (Wolfgang Tusiak). Під час робочого візиту відбулися переговори з потенційним кандидатом в аспіранти Ekomenzoge Metuge з Камеруну.

 

На завершення сторони домовилися організувати чергову робочу зустріч стосовно питань інтеграції українських вузів у  Euro Master Project Management 24-26 вересня 2015 р.  у Варшаві в рамках роботи конференції IDAACS-2015.