» » Запрошуємо юних спортсменів до нового залу боксу і бойових мистецтв!

Запрошуємо юних спортсменів до нового залу боксу і бойових мистецтв!

Дата: 9-07-2015, 11:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьомого липня 2015 року у Тернопільському національному економічному університеті панував спортивний дух, адже розпочався Чемпіонат України з боксу серед юніорів (фізкультурно-оздоровчий комплекс ТНЕУ). А приємним подарунком для студентської спільноти стало відкриття на території студмістечка залу боксу і бойових мистецтв (вул. Львівська, 4).

 

Тернопільський національний економічний університет є не лише осередком освіти і науки, а й центром патріотичного виховання й культурного зростання молоді. Спорт – є однією з найважливіших складових життєдіяльності студентів ТНЕУ. Юнаки і дівчата загартовують силу і дух, формують стійкість та незламність, популяризують здоровий спосіб життя серед ровесників. Ректор вищого навчального закладу разом з професорсько-викладацьким колективом усіма силами підтримує та сприяє реалізації студентських ініціатив.

 

Розпочав урочисту церемонію відкриття перший проректор ТНЕУ Микола Іванович Шинкарик: «Впевнений, що цей спортивний зал стане місцем, де кожен студент зможе відшліфовувати свою майстерність, гартувати характер й волю до перемоги».

 

Також до вітальних слів долучилися голова Тернопільської обласної ради Василь Петрович Хомінець і віце-президент Європейської асоціації боксу Ігор Іванович Гайдамака.

 

Після урочистого перерізання стрічки першими до спортивного залу зайшли юні боксери, які прагнуть розпочати заняття, вивчати й удосконалювати навики з бойових мистецтв.