» » Вітаємо випускників Тернопільського національного економічного університету із врученням дипломів!

Вітаємо випускників Тернопільського національного економічного університету із врученням дипломів!

Дата: 3-07-2015, 13:19 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

 Шановні випускники Тернопільського національного економічного університету! Колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками вітає Вас із завершенням навчання в університеті та присвоєнням освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст», «магістр». Бажаємо Вам міцного здоров’я, успішного професійного та особистісного розвитку, поваги від людей, натхнення у реалізації Ваших планів і задумів. 

 

З метою сприяння реалізації права студентів і випускників ТНЕУ на працю, а також налагодження та підтримку зв’язків з випускниками у 1995 році створено Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками, який восени 2015 р. відзначатиме 20-ліття своєї діяльності.

 

Шановні випускники, колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками запрошує Вас до співпраці у реалізації вищезазначеної мети і пропонує до Вашої уваги низку послуг:

 

– вакансії з основної зайнятості;

– вакансії з вторинної зайнятості (у вільний від навчання час);

– перелік потенційних роботодавців;

– інформацію про програми стажування;

– презентації фірм і компаній з метою безпосереднього ознайомлення з вимогами роботодавців (Ярмарки вакансій, «Дні кар'єри»);

– можливість залишити заявку щодо пошуку роботи у формі анкети або резюме;

– сприяння у забезпеченні  додаткових гарантій зайнятості студентам, які потребують соціального захисту;

– профорієнтацію та профкар’єру;

–  індивідуальні і групові консультації щодо оптимальних шляхів пошуку роботи, написання резюме, безпосередньої підготовки до співбесіди, постановки професійних та особистих цілей;

– загальні та тематичні тренінги, лекції з метою прискорення подальшого працевлаштування;

–  інформацію про тенденції розвитку ринку праці;

– налагодження зв’язків з випускниками з метою сприяння працевлаштуванню студентів і випускників;

– організація ювілейних зустрічей з випускниками, які закінчили Alma mater 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45 років тому.

 

Колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками постійно працює над пошуком нових механізмів і каналів налагодження співпраці з роботодавцями, студентами і випускниками: на сайті ТНЕУ функціонує рубрика «Випускники і кар’єра», створено окремі сторінки у Facebook, LinkedIn, Вконтакте.

 

Упродовж травня-червня 2015 року кожен студент-випускник 2015 року під час підписання обхідного листа у Центрі працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ мав можливість отримати консультацію щодо активних вакансій, написання резюме, проходження співбесіди, залишити резюме на пошук роботи, заповнити анкету випускника для подальших ювілейних зустрічей тощо.

 

Студентська дружба залишається назавжди. Багато випускників роз’їдуться по своїх домівках у різні куточки України та світу. Хай щастить!

 

За додатковою інформацією звертайтесь у

Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ:

вул. Львівська, 11, офіс 1106 (корпус № 1)

тел. (0352) 47-58-64

е-mail: cpv@wunu.edu.ua