» » Участь ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» у роботі Державних екзаменаційних комісій ТНЕУ

Участь ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» у роботі Державних екзаменаційних комісій ТНЕУ

Дата: 24-06-2015, 09:41 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

 З метою розширення зв’язків з роботодавцями, надання першого робочого місця випускникам Тернопільського національного економічного університету колектив Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками щорічно практикує запрошувати представників підприємств, установ і організацій до участі у  роботі Державних екзаменаційних комісій університету.

 

Упродовж 17-18 червня 2015 року у рамках співпраці з Центром працевлаштування та зв’язків з випускниками заступник директора з операційної діяльності Західного регіону О.А. Кізім і фахівець з персоналу Н.М. Патра ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД», мережі супермаркетів «Сільпо» взяли участь у роботі Державних екзаменаційних комісій, створених при нашому університеті, із захисту дипломних і магістерських робіт випускниками 2014-2015 н.р. факультету обліку і аудиту та факультету економіки та управління.

 

У ході публічних захистів дипломних робіт, наукових досліджень студенти демонстрували знання предмету, теми, проявляли комунікативні, організаторські здібності, схильність до прийняття управлінських рішень при відповідях на поставлені питання.

 

Представники ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» спільно з членами комісії, студентами і гостями обговорили питання актуальності наукових розробок, зокрема можливостей їхнього впровадження у торгівельній сфері. Кращим виступаючим було запропоновано приєднатися до команди  ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» і стати керуючими магазинів. Після вручення дипломів – їх чекає співбесіда з керівниками структурних підрозділів ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД».

 

Шановні студенти і випускники ТНЕУ! Якщо Вас цікавить працевлаштування у ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» та інших підприємствах просимо звертатись у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ:

 

вул. Львівська, 11, офіс 1106 (корпус № 1)

тел. (0352) 47-58-64

е-mail: cpv@wunu.edu.ua