Перші Європейські Ігри у Баку

Дата: 23-06-2015, 09:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Азербайджані тривають Перші Європейські Ігри, що стартували у Баку 12 липня. Ця подія об’єднала понад 6200 спортсменів із п’ятдесяти країн Європи, охочих помірятися силою у 20 видах спорту, перемога в 11 з яких стане перепусткою на літні Олімпійські ігри 2016. 

 

Серед учасників змагань є і студенти Тернопільського національного економічного університету – майстер спорту України Римкевич Світлана (веслування на байдарках і каное), борці греко-римського стилю: майстер спорту міжнародного класу Дем’янков Денис та майстер спорту України Шишман Олександр.

 

Найкращого результату зумів досягти Денис Дем’янков, який виступав у ваговій категорії до 66 кг і зупинився лише за крок до бронзової медалі, поступившись представнику Словаччини Іштвану Леваю (1:3). Інший наш борець Олександр Шишман (вагова категорія до 80 кг) завершив свої виступи на стадії 1/8 фіналу.

 

Світлана Римкевич, яка виступала у класі К1(одиночне каное) стала восьмою у фінальному запливі на 200 метрів та посіла підсумкове 15 місце на дистанції 5000 метрів.

 

Вітаємо наших спортсменів з достойним виступом та бажаємо спортивної наснаги для нових звершень.