» » Фінансисти відсвяткували свій День народження!

Фінансисти відсвяткували свій День народження!

Дата: 10-06-2015, 13:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно факультет фінансів Тернопільського національного економічного університету відзначав свій День народження.

 

Святкова атмосфера панувала з самого ранку, коли в гості до жителів гуртожитку завітала адміністрація факультету разом з директором студентського містечка Іваном Володимировичем Плішком, для того, щоб привітати юнаків та дівчат і запросити їх на ранкову розминку.

 

У продовженні святкової програми на спортивних майданчиках ТНЕУ проходив «Кубок декана» з міні-футболу. Відкрив змагання завідувач кафедри спорту Роман Станіславович Циквас. Участь у турнірі взяли команди першого, другого, третього, п’ятого курсів, команда викладачів, а також дві команди з КЕПІТ. Команда викладачів посіла третє місце. Несподіванкою змагань стали першокурсники, які вибороли срібні медалі, а переможцями і володарями кубку декана стала команда п’ятого курсу.

 

Після спортивних змагань фінансисти взяли участь в інтелектуальній грі «Брейн ринг», де продемонстрували свої знання з історії університету й факультету. У розумовому двобої студентська команда «Ботаніки на Титаніку» змагалася з викладацькою «Finance United». Учасники виявилися гідними суперниками і у підсумку розділили перемогу на двох.

 

Завершенням святкування стала святкова імпреза, яка відбувалася в актовій залі вищого навчального закладу. Відкрив урочисту частину ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Ігорович Крисоватий, який привітав рідний йому факультет з Днем народження. Також ректор нагородив студентський актив і подарував їм цінні подарунки.

 

Ейфорію у залі викликав вихід на сцену випускника факультету фінансів, а сьогодні  ведучого і шоумена – Сергія Притули. Він розповів глядачам про роки свого навчання в академії і побажав студентам наснаги у навчанні і творчості..

 

Зі святом своїх студентів і колег привітав декан факультету фінансів Андрій Ярославович Кізима, який відзначив грамотами та цінними подарунками викладачів та колишніх працівників факультету.

 

Загалом, цілий день на факультеті фінансів панував хороший  настрій, тепла атмосфера та радість, якою було наповнене свято.