» » Вітаємо учасників – практикантів програми APOLLO

Вітаємо учасників – практикантів програми APOLLO

Дата: 10-06-2015, 11:57 | Автор:

 

     За сприяння ректора Тернопільського національного економічного університету Крисоватого Андрія Ігоровича, Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина продовжує тісну співпрацю з німецькими партнерами за програмою APOLLO.

     Представник програми APOLLO Марта Вільденауер проводила протягом двох місяців безкоштовний інтенсивний курс із вивчення німецької мови в нашому університеті .

     5 червня 2015 року наші студенти, а саме Гаврилюк Світлана гр. МЛ-41 та Маліцька Христина гр. ОАПВ-31 прибули у Берлін для проходження навчально-виробничої практики на одному із сільськогосподарських підприємств Німеччини.

     Запропонована практика на сільськогосподарських підприємствах Німеччини пов’язана також із організацією навчальних семінарів для підвищення кваліфікації майбутніх фахівців.

     Витрати на перебування наших студентів покриваються німецьким партнером: поліс медичного страхування, витрати щодо проїзду, харчування й  проживання студентів під час практики, а також виплата стипендії в розмірі 220 Євро на місяць.

     Після закінчення практики студенти складатимуть іспит із метою перевірки отриманих знань і набутих навиків.

     Сподіваємося, що така співпраця буде корисною та цікавою для студентів усього університету.

     Вітаємо переможців програми APOLLO та бажаємо гідно представити наш університет.