» » Шановні працівники видавничо-поліграфічного центру «Економічна думка ТНЕУ»!

Шановні працівники видавничо-поліграфічного центру «Економічна думка ТНЕУ»!

Дата: 30-05-2015, 12:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Від імені професорсько-викладацького колективу вищого навчального закладу та від себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України.

 

Друкарство й видавнича справа є важливим фактором, що відображає рівень культурного зростання нації. Ви робите вагомий внесок у розвиток та становлення університету.  Завдяки діяльності видавництва виходять у світ монографії, посібники, навчальна література, без яких неможливо уявити життя вищого навчального закладу.

 

Ефективна робота видавничо-поліграфічного центру – це знання та досвід кожного працівника: адміністратора, літературного редактора, друкаря, дизайнера. Усі вони заслуговують сердечних слів подяки. Нести людям слово – це доторкатися до сакрального. Власне, Слово було на початку людського Буття, воно лежить в основі мистецтва творення.

 

Сьогодні Ви з гідністю продовжуєте славетну працю своїх попередників. У час потужного технічного розвитку та динамічної модернізації Ваша місія залишається незмінно важливою – сприяти духовному збагаченню суспільства.

 

З нагоди Вашого професійного свята зичу міцного здоров’я, благодатного миру, вагомих професійних досягнень, наснаги у здійсненні мрій. Нехай весна додає сил та енергії, життєвого оптимізму, а книга Вашого життя буде змістовною, цікавою й наповнюється тільки радісними подіями.

 

 

 

 

Зі святковою шанобливістю

ректор Тернопільського

національного економічного

університету                                                                                                  А.І. Крисоватий