«Разом ближче до мети»

Дата: 23-05-2015, 13:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Учасники науково-просвітницького товариства «Партнерство ЮНИМ», студенти групи Ф-35 факультету фінансів разом із наставником Галиною Василевською організували акцію «Разом ближче до мети», у рамках якої вирушили у захоплюючу подорож містом. Метою мандрівки було більше дізнатися про улюблений Тернопіль, історію його становлення та розвитку, а також довідатися про походження назв вулиць, видатних осіб, іменами яких вони названі, послухати таємничі легенди і цікаві розповіді про його мешканців. 

 

Студенти самі опрацьовували маршрут, вибирали потрібну інформацію. Їх розповіді були дуже цікавими. Тільки такі люди, які справді пишаються містом можуть розповідати про нього з любов’ю, привертаючи увагу й зацікавленість навіть сторонніх людей та перехожих.

 

Подорож розпочалася з вулиці Винниченка та Карпенка, продовжилась вздовж вулиць Юності, Миру, Надставної, Руської, Острозького та Перля, не оминули і парк «Топільче», парк ім. Тараса Шевченка, Наставну Церкву, ЦУМ та інші визначні місця Тернополя.

 

Захід організовано студентами групи Ф-35: Степаном Гаврищаком, Маріною Храпач, Марією Федінчук, Віталієм Романюком, Катериною Коваль, Надією Заяць, Людмилою Пивовар, Ярославом Баранцем. Усі інші студенти із задоволенням долучилися до мандрівки.