» » Креативний тренінг провели майбутні менеджери ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина

Креативний тренінг провели майбутні менеджери ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина

Дата: 22-05-2015, 17:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно студенти третього курсу Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина спробували свої сили в якості професійних тренерів, організувавши тренінг для студентів 1-3 курсів на тему: «Розвиток креативності, як запорука успішної кар’єри». 

 

Ініціатор заходу –  викладач кафедри міжнародного бізнесу і туризму Продан Ірина Олегівна. Тренінг проводився у рамках вивчення  дисципліни “Управління персоналом”.

 

Опановуючи  особливості управління персоналом у сучасних умовах розвитку підприємництва, важливо не лише самим вміти застосовувати знання, а й формувати команду, розвиваючи творчі здібності кожного. 

 

Захід розпочався зі знайомства та привітання учасників. Під час заняття тренери Гораль Богдан, Трачук Ольга, Юрчак Катерина та представниця сонячного Еквадору Аргельйо Джоанна пропонували учасникам знайти призначення для, на перший погляд, не зовсім зрозумілих предметів, пройти екзамен парадигм, виконати тест на дивергентні здібності  та розв’язати вправу «Віддалені асоціації».

 

студентам запропонували інтелектуальні ігри, тематичні презентації та інформативні брошури з рекомендаціями для розвитку креативного мислення. 

 

Тренінг відвідали завідувач кафедри міжнародного бізнесу і туризму, кандидат економічних наук, доцент Тибінь А.М., заступник директора ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина, кандидат економічних наук, доцент Камінський Б. А., кандидат економічних наук, доцент кафедри МБіТ Оливко О.А.

  

Виконання завдань та спостереження за учасниками викликали у присутніх жвавий інтерес і спонукали до  дискусії. Усі бажаючі  мали змогу спробувати свої сили та поділитись знаннями з ровесниками.

 

Підсумки заходу підводили гуртом, кожен з учасників по реченню додавав до спільного висновку. Наприкінці усіх чекав сюрприз – тренери продемонстрували відеоролик, в якому презентували 30 порад на щодень для розвитку креативних здібностей.

  

Усі учасники тренінгу були задоволені, адже навики креативного моделювання є актуальними та корисними для молоді і, безперечно, знадобляться майбутнім менеджерам та керівникам.

 

На завершення організатори заходу побажали студентам, щоб гасла тренінгу – «Думайте за межами своїх можливостей», «Вийдіть із зони комфорту», «Відкрийте у собі творця!» – стали для них закликами, які стимулюватимуть подальшу активність у різних сферах життєдіяльності.