» » Підсумки спартакіади ТНЕУ 2014–2015 н.р.

Підсумки спартакіади ТНЕУ 2014–2015 н.р.

Дата: 21-05-2015, 12:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 20 травня змаганнями з легкої атлетики закінчилася спартакіада ТНЕУ 2014 – 2015 н.р. в комплексному заліку. Вона була одним з етапів участі в збірних команд ТНЕУ у VIII Літній Універсіаді Тернопільщини та ХІІ Літній Універсіаді України.

 

У цьогорічних змаганнях перемогу здобув факультет комп’ютерних інформаційних технологій (декан Дивак М.П., відповідальний за спортивно-масову роботу – Яковів В.І.).

 

Факультет фінансів (декан Кізима А.Я., відповідальний за спортивно-масову роботу Твардовський І.І., Чорненький А.І.) посів друге місце, а третім став Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина (директор – Таранов І.М., відповідальний за спортивно-масову роботу Міщанчук Р.Р., Левчук В.А.).

 

Далі у загальному заліку розташувалися: факультет економіки та управління (декан Островерхов І.М., відповідальний за спортивно-масову роботу Кузьменюк Б.В.), юридичний факультет  (декан Банах С.В., відповідальна за спортивно-масову роботу Ковпак В.М.), факультет аграрної економіки та менеджменту (декан Гевко Б.Р., відповідальний за спортивно-масову роботу Буда Б.П.), факультет обліку і аудиту (декан Шашкевич О.Л., відповідальний за спортивно-масову роботу Наумов С.А.), факультет банківського бізнесу (декан Адамик Б.П., відповідальна за спортивно-масову роботу  Сівер А.М.).

 

Вітаємо переможців, призерів та учасників змагань. Бажаємо спортивних успіхів та перемог!