» » Шановні студенти, випускники, науковці, працівники факультету економіки та управління!

Шановні студенти, випускники, науковці, працівники факультету економіки та управління!

Дата: 21-05-2015, 14:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 День факультету економіки та управління – це свято для усіх, кому доля дарувала можливість працювати та навчатися у цьому чудовому колективі. Ваш факультет – один із найстаріших у нашому вищому навчальному закладі. Історія ФЕУ тісно переплетена з історією зростання та становлення Тернопільського національного економічного університету. Сьогодні Ви продовжуєте і примножуєте славні традиції своїх попередників. На Ваші плечі покладена відповідальна справа формування активності й високої майстерності економістів та менеджерів нової формації. Добру славу факультету творили і творять люди з новим мисленням, національною свідомістю і високою ерудицією. Ви можете заслужено пишатися яскравою плеядою своїх випускників, чиї імена відомі не лише в Україні, а й у світі.

 

Ринкове середовище, яке  безперервно розвивається та динамічно змінюється,  потребує постійного генерування ідей та створення нових технологій, відтак, зростає потреба у  спеціалістах відповідної кваліфікації. Креативність та інноваційна готовність – найкращі риси сучасних студентів факультету економіки та управління.

 

У цей святковий день професорсько-викладацькому колективу факультету економіки та управління Тернопільського національного економічного університету бажаю здійснення задумів та мрій, розквіту сил та духовного збагачення, щоб Ваш професійний потенціал у повній мірі реалізовувався та був належно оцінений. Нехай лави ФЕУ й надалі поповнюються розумними, активними, працьовитими студентами. Залишайтеся лідерами у житті й працюйте задля майбутнього України!