Моя сорочка – вишиванка!

Дата: 21-05-2015, 11:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

«Моя сорочка – вишиванка!

Хіба ще є така краса?

Моя сорочка – вишиванка,

В ній дух народу воскреса!»

(Алла Бінцаровська)

 

Сонячний ранок у Тернопільському національному економічному університеті розпочався святково – щирі посмішки, радісні вітання, тепла атмосфера панували усюди. Адже сьогодні в Україні – День вишиванки!

 

Університетська родина ТНЕУ також долучилася до флеш-мобу «Одягни вишиванку». Ректор вищого навчального закладу, проректори, професорсько-викладацький колектив, працівники і студенти розпочали робочий день в українському національному одязі. Вітаючи усіх зі святом Андрій Ігорович сказав: «Ми українці. Ми велика нація патріотів з давньою історією й багатою духовною спадщиною. У цей святковий день просимо Божого благословення для України, а кожному із нас – впевненості, віри і стійкості. Нехай у всіх оселях буде тепло і затишно, а мир і єдність запанують на нашій землі».

 

Різнобарв'я кольорів, креативність вишиваних візерунків, різноманітність народних строїв переповнюють коридори, аудиторії та робочі кабінети.

 

Запрошуємо усіх приєднатися до чудової ініціативи, а також приносьте свої фотографії у народному одязі – ми обов’язково розмістимо їх на сайті вищого навчального закладу.

 

Об'єднаймося у вишивану Україну!