» » Другий благодійний ярмарок та аукціон у ТНЕУ: не словом, а ділом!

Другий благодійний ярмарок та аукціон у ТНЕУ: не словом, а ділом!

Дата: 20-05-2015, 19:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Уже вдруге в Тернопільському національному економічному університеті відбувся ярмарок та аукціон «Тепло весни – для кожного!». Ініціаторами благодійного заходу виступили члени студентського волонтерського центру ТНЕУ «Оберіг».

 

Дійство відбулося за підтримки ректора та адміністрації вищого навчального закладу. Юнаки та дівчата організували продаж солодощів, представляючи свій факультет в особливий спосіб. Різнобарв'я страв, вишиванок, цікавого одягу створювали атмосферу свята й дарували всім гарний настрій.

 

У фойє першого корпусу також був організований аукціон-продаж речей, представлених адміністрацією факультетів, завідувачами кафедр, працівниками та викладачами університету. Лоти вражали своєю різноманітністю: картини, ікони, вишиття, спортивне знаряддя, канцелярське приладдя, сувенірна продукція, кераміка …

 

Розпочав аукціон перший проректор ТНЕУ Микола Іванович Шинкарик. Він зазначив: «Пам'ятаймо, що наша допомога потрібна українським бійцям, які мужньо відстоюють інтереси нашої держави на Сході. Ми повинні зробити свій внесок у велику перемогу. Виручені кошти будуть спрямованні на підтримку військовослужбовців у зоні АТО».

 

Професорсько-викладацький колектив, студентство, працівники університету активно брали участь в аукціоні. З молотка продано 142 лоти. Найцікавішими, на думку студентів, були лоти від декана юридичного факультету Сергія Володимировича Банаха – сертифікат на стажування у юридичній компанії «Константа Юргруп» з можливістю працевлаштування; директора Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Ігоря Михайловича Таранова – майстер-клас «Церемонія підписання міжнародної угоди про співпрацю»; щаслива флешка-браслет для міжнародного стажування від проректора з науково-педагогічної роботи Олега Петровича Адаміва; ручки успіху від Ольги Павлівни Кириленко, яка була нею використана при написанні кандидатської та докторської дисертацій. А на думку працівників, найоригінальнішим лотом від студентів був шоколадний набір, представлений молоддю факультету комп’ютерних інформаційних технологій – солодкі лоти були у вигляді карти України, тризуба, жовто-блакитного серця, портрету Т.Шевченка з його віршами.

 

Найактивнішою учасницею аукціону стала доцент кафедри обліку у виробничій сфері Валентина Миколаївна Панасюк, яка придбала найбільшу кількість лотів.

У підсумку з благодійного ярмарку та аукціону було виручено 20 112 гривень. Студенти під час ярмарку продали солодощів на суму:

 

ФББ – 1 203 грн.

ФОА – 1 033 грн.

ФАЕМ – 1 000 грн.

ННІІОТ – 929 грн.

ЮФ – 806 грн.

ФКІТ – 788 грн.

ФЕУ – 780 грн.

ФФ – 560 грн.

ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина – 315 грн.

ФДУ – 300 грн.

 

Книг продано на 80 гривень, а результат аукціону – 12 380 гривень.

 

У подарунок колектив факультету банківського бізнесу отримує безкоштовну фотосесію для виготовлення рекламної продукції, а колектив факультету обліку та аудиту – спецвипуск газети «Університетська думка». За оригінальність представлення факультету та організацію виставки військового спорядження, перемогу отримали дівчата юридичного факультету, а приз за родзинку ярмарку – факультет економіки та управління.

 

Дякуємо усім деканам факультетів, директорам інститутів, завідувачам кафедр, працівникам, викладачам та студентам ТНЕУ, які не залишилися байдужими й підтримали благодійну акцію.