» » Шановні студенти, випускники, науковці, працівники факультету банківського бізнесу!

Шановні студенти, випускники, науковці, працівники факультету банківського бізнесу!

Дата: 20-05-2017, 13:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Гарна традиція відзначення Дня банківського працівника є державним визнанням важливості внеску людей, які обрали цю життєву стежину за покликом серця. Підготовка висококваліфікованих спеціалістів банківської галузі потребує виняткового почуття обов’язку, непохитності у досягненні мети та великої відповідальності. Професорсько-викладацький колектив факультету банківського бізнесу Тернопільського національного економічного університету вирізняється компетентністю і працелюбністю, мудрістю і виваженістю, принциповою життєвою позицією.
 
Переконаний, що факультет і надалі залишатиметься одним із найперспективніших у вищому навчальному закладі. Нехай запорукою Вашої успішної діяльності буде високий професіоналізм, відданість справі та прагнення до прогресивних змін.
 
Бажаю студентству факультету банківського бізнесу наполегливості у навчанні та професійного зростання у майбутньому. Майте у серці іскру, наснагу виплекати крила Вашим мріям. Пам’ятайте, що Ви є будівничими ефективної банківської системи України.
 
Нехай кипуча енергія й надалі спонукає до дієвості, сміливих задумів, життєво важливих проектів і наукових перемог в ім’я України!
 
 
 
З повагою
ректор Тернопільського національного
економічного університету                                                          А.І.Крисоватий