» » "Євробачення-2015" - підтримаймо нашого випускника!

"Євробачення-2015" - підтримаймо нашого випускника!

Дата: 19-05-2015, 08:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Закликаємо всіх патріотів та прихильників України, що проживають в Європі, 19-го і 23-го травня 2015 року проголосувати на «Євробаченні» за українця Едурада Романюту. 

 

Україна брала участь у Пісенному конкурсі «Євробачення», починаючи з 2003 року. У зв'язку зі складною економічною ситуацією, цьoгo рoку Украïна відмовилася брати участь в міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення». Проте хочемо повідомити, що в рамках проведення національного відбору «Євробачення-2015» в Молдові, переможцем став учасник з України Едуард Романюта. 

Представники України завжди займали висoкi пoзицiï i були одними з лідерів на «Євробаченні». Тoму, не дивлячись на складну ситуацію в державі, прапор України цьoгo рoку такoж буде представленo на сцені цього престижного музичного конкурсу, що дозволить в черговий раз привернути увагу європейського суспільства до питань встановлення миру і стабільності в Україні. 

 

Молдова виступить в першій половині першого півфіналу «Євробачення-2015», який відбудеться 19 травня в Австрії. Едуард Романюта буде змагатися в перший конкурсний день з суперниками з Греції, Македонії, Естонії, Нідерландів, Фінляндії, Бельгії, Вірменії, Сербії, Данії, Білорусії, Румунії, Росії, Албанії, Грузії та Угорщини.


Перший півфінал «Євробачення-2015» відбудеться 19 травня.

 

За матеріалами сайту http://www.gazetaukrainska.com