» » Випускник ТНЕУ поїде на "Євробачення-2015"

Випускник ТНЕУ поїде на "Євробачення-2015"

Дата: 18-05-2015, 10:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Цьогорічний ювілейний пісенний конкурс «Євробачення» розпочнеться вже у вівторок, 19 травня, у Відні.   Боротися за перемогу у конкурсі будуть 40 країн і, незважаючи на те, що серед них немає України, саме український співак Едуард Романюта відкриватиме перший півфінал «Євробачення». Про це повідомляє mydim.ua.   

 

Шляхом жеребкування було встановлено порядок виступів країн-учасниць пісенного конкурсу. І першим на сцену цьогорічного конкурсу вийде співак від Молдови Едуард Романюта, котрий є випускником ТНЕУ.

 

Співак дуже радіє, що поїде на «Євробачення»: «Моя мрія здійснилась! Ми це зробили! Велике спасибі за роботу і справжні почуття моїй команді! Окрема подяка моєму фан-клубу», — написав на своїй сторінці у соцмережі український співак.   Щоправда Романюта зізнався, що окрім радості від участі у «Євробаченні», він відчуває і сум, адже змушений представляти чужу країну.

 

Нагадаємо, що Національна телекомпанія вирішила відмовитися від участі України у «Євробаченні-2015» через ситуацію в країні і відсутність коштів, необхідних для забезпечення трансляції.


За матеріалами сайту: http://expres.ua/news/