» » Вітаємо магістрів кафедри фінансово-економічної безпеки та інтелектуальної власності Юридичного факультету ТНЕУ

Вітаємо магістрів кафедри фінансово-економічної безпеки та інтелектуальної власності Юридичного факультету ТНЕУ

Дата: 19-05-2015, 18:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 13 травня 2015 року відбулося вручення дипломів магістрам кафедри фінансово-економічної безпеки та інтелектуальної власності Юридичного факультету ТНЕУ.

 

Шановні магістри, вітаємо Вас із знаковою подією у житті – завершенням навчання. Випуск дипломованих фахівців – головна подія кожного навчального року. Нині перед Вами відкриваються нові життєві горизонти. Нехай диплом магістра кафедри фінансово-економічної безпеки та інтелектуальної власностібуде для Вас не просто документом про вищу освіту, а й надійним провідником на професійному шляху та предметом гордості.

 

Перед Вами розстеляється широка дорога, відкриваються нові можливості й перспективи. Ми впевнені, що глибокі знання, отримані в університеті, дозволять Вам гідно вступити до молодої когорти безпекознавців і надалі залишатися на висоті вимог сучасної доби.

 

Колектив кафедри фінансово-економічної безпеки та інтелектуальної власності бажає Вам щастя, міцного здоров’я, натхнення та успіхів у досягненні поставленої мети. Хай Ваша доля буде щедрою на вагомі здобутки та радість! Будьте впевнені в собі, у власних силах, непохитно вірте у свій успіх!

 

Ось і диплом магістра отримали ви,

Зі здібними студентами попрощалися ми.

Тож поспішайте свою нішу зайняти

І професійними безпекознавцями стати.

Кафедру ФЕБІВ не забувайте,

Якістю знань альма-матер прославляйте!

Звання магістра гордо несіть,

Успішну кар’єру з безпеки творіть!