» » Відбулося урочисте відкриття навчальної комп’ютерної лабораторії

Відбулося урочисте відкриття навчальної комп’ютерної лабораторії

Дата: 19-05-2015, 17:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» відбулося урочисте відкриття навчальної комп’ютерної лабораторії факультету обліку і аудиту (ауд. 2209 корпусу №2).

 

Лабораторія оснащена 12 сучасними комп’ютерами, на яких встановлене програмне забезпечення для навчання автоматизованого ведення бухгалтерського обліку на підприємствах та в установах державного сектору економіки.

 

Право перерізати символічну стрічку було надано проректору з науково-педагогічної роботи Тернопільського національного економічного університету, кандидату технічних наук, доценту Адаміву Олегу Петровичу та декану факультету обліку і аудиту, кандидату економічних наук, доценту Шашкевичу Олександру Любомировичу.

 

Від ректорату ТНЕУ з вітальними словами до учасників дійства звернулися доктор економічних наук, професор, проректор з наукової роботи Задорожний Зеновій-Михайло Васильович та кандидат технічних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної роботи Адамів Олег Петрович, які у своїх виступах наголосили на надзвичайній актуальності використання сучасної комп’ютерної техніки у навчальному процесі та формуванні професійних компетентностей майбутніх обліковців, аудиторів, аналітиків.

 

Декан факультету обліку і аудиту, кандидат економічних наук, доцент Шашкевич Олександр Любомирович подякував ректору Тернопільського національного економічного університету, доктору економічних наук, професору Андрію Ігоровичу Крисоватому за вагомий внесок у розбудову та зміцнення матеріально-технічної бази навчального закладу та факультету обліку і аудиту зокрема.

 

 Також представники кафедр факультету обліку і аудиту, що проводять навчальні тренінги та спеціальні дисципліни (к.е.н., старший викладач Фаріон А.І., к.е.н., доцент Серединська В.М., к.е.н., старший викладач Шевчук О.А.) продемонстрували використання програмного забезпечення, встановленого на комп’ютерах навчальної лабораторії.