Ми – найкращі!

Дата: 18-05-2015, 17:25 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Нещодавно у Тернопільському національному економічному університеті відбувся творчий звіт художніх колективів та виконавців ТНЕУ «Герої не вмирають!». Студенти та працівники вищого навчального закладу в черговий раз показали блискучий рівень сценічної майстерності, а також зуміли словом та піснею зворушити до глибини душі як глядачів, так і журі. 

 

Як і кожне родинне свято, звіт був розпочатий молитвою до Господа – такою ніжною і щирою, адже у ній просимо Всевишнього про добру долю для нашої країни та її мужніх захисників – воїнів, що боронять нашу незалежність на Сході України. Усі пісенні композиції ще раз підтвердили незаперечну любов до Батьківщини, а також глибоку шану й повагу до захисників держави, котрим була присвячена і поетична композиція «Захисникам святого краю».

 

Поруч із любов’ю до України завжди крокує любов до матері – самовідданої берегині людського роду, якій також на творчому звіті були присвячені чимало трепетних пісенних мелодій. Саме матусі вклоняємося за нескінченні молитви і недоспані ночі, глибинні переживання та пережиті тривоги.

 

Зворушив усіх і «Святковий марш» у виконанні ансамблю мажореток «Свято» ТНЕУ, який ще раз довів усім, що наш університет є кузнею талантів, котрі дарують кожному радість і впевненість у завтрашньому дні.

 

У рамках звіту також діяла творча виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва студентів і працівників університету «Талант свій подарую Україні», яка також отримала схвальні оцінки журі.

 

Приємно сказати, що голова журі – методист вищої категорії ТМЦ ПТО у Тернопільській області Михайло Миколайович Крищук, а також представники відділу культури обласної державної адміністрації відзначили, що серед 43 навчальних закладів області ТНЕУ вирізнявся сценічною культурою, професійним виконанням, прекрасними костюмами. Браво, університете, нехай статус найкращого завжди зберігається у твоїх руках!

 

Зауважимо, що фінальний концерт, на якому будуть представлені кращі виступи з усіх навчальних закладів області, відбудеться в жовтні 2015 року в стінах такого рідного нам – Тернопільського національного економічного університету.