Розпочато набір у Літню школу

Дата: 7-05-2015, 13:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Повідомляємо, що розпочато набір у ювілейну Літню школу «Досягнення та застосування сучасної інформатики, математики та фізики» (AACIMP). У цьому році будуть представлені такі чотири напрямки, які зорієнтовані на отримання практичного досвіду студентами: Applied Computer ScienceComputational Neuroscience3D Printing; Smart Cities: Energy and Urban Analytics.

 

Заявка на участь у літній школі доступна на веб-сайті http://summerschool.ssa.org.ua/apply?utm_source=univletter&utm_medium=email&utm_campaign=University%20Inform%20letter, детальну інформацію про програму Літньої школи можна знайти на summerschool.ssa.org.ua/program. Деталі участі, реєстраційні збори та інша інформація доступні на сторінці summerschool.ssa.org.ua/participation. Реєстрація відкрита до 1 червня 2015, а також рання реєстрація – до 1 травня 2015. Мова навчання у школі – англійська.


Студенти також можуть подати заявку на знижки у цілях скорочення величини вступного внеску. Детальнішу інформацію про знижки можна отримати на сторінці «Знижки та стипендії».


Якщо у вас виникли запитання про літню школу AACIMP, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою summerschool@ssa.org.ua.



Інформаційний лист.pdf
Завантажити Переглянути онлайн