«Від Шевченка до сьогодення»

Дата: 5-05-2015, 10:15 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Днями в ТНЕУ відбулося щире і тепле свято – концертна програма «Від Шевченка до сьогодення», яку для студентів та працівників університету подарували творчий тандем: заслужена артистка України, співачка Наталія Коломойцева, а також заслужений діяч мистецтв України, композитор Юрій Коломойцев. 

 

Артисти працювали у Луганській філармонії, а сьогодні доля розпорядилася так, що змушені проживати у Тернополі. Незважаючи на прикрі обставини, творчі люди і надалі продовжують жити мистецтвом, дарувати свій талант українцям-галичанам, доводячи тим самим думку, що Україна – єдина держава, і є найталановитішою у світі.

 

Упродовж трепетного вечора пісні та музики звучали композиції на твори Тараса Шевченка, луганських поетів, а також усім нам відомих митців зі всієї України.

 

Дякуємо справжнім майстрам та віртуозам своєї справи – Наталії та Юрію Коломойцевим за дотик до прекрасного, подарований студентам та працівникам нашого університету. Щиро надіємося, що в наших домівках буде мир і спокій, а істинне мистецтво єднатиме українців як в Україні, так і за її межами!