» » Практична підготовка студентів кафедри податків та фіскальної політики

Практична підготовка студентів кафедри податків та фіскальної політики

Дата: 29-04-2015, 10:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 14 до 24 квітня 2015 року 30 студентів 5 курсу денної форми навчання факультету фінансів  фахового спрямування «Фінанси в системі митних органів» та «Оподаткування» Тернопільського національного економічного університету у рамках експериментального проекту та з метою ознайомлення зі специфікою майбутнього фаху й можливістю подальшого працевлаштування проходили переддипломну практику на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення (Департаменту) Державної фіскальної служби України (ДФС України). 

 

Студенти мали можливість ознайомитися з практичною складовою своєї майбутньої професії та удосконалити знання з професійної іноземної мови у контексті фахового спрямування.

 

Працівники кінологічного відділу Департаменту організовували для молоді цікаві заняття стосовно кінологічного забезпечення (підбору та навчання службових собак, навчання кінологів) діяльності митних органів.

 

Результатом переддипломної практики стали різного роду тестування: з професійної іноземної мови, на знання ПК, психологічні тестування на визначення особистості, своїх організаторських здібностей, комунікативності, схильності до конфліктів, ставлення до корупції. Усі студенти-випускники склали їх успішно.

 

На основі результатів тестувань для кожного студента підготовлено характеристику, яку надіслано в Управління кадрового забезпечення ДФС України. Це означає, що усі студенти,  включені до кадрового резерву ДФС України для їх подальшого працевлаштування.

 

Практика у Департаменті спеціалізованої підготовки і кінологічного забезпечення була інтенсивною та цікавою. За організацію проведення переддипломної практики усі студенти висловлюють подяку ректору ТНЕУ, доктору економічних наук,  професору Андрію Ігоровичу Крисоватому, директору Департаменту спеціалізованої підготовки і кінологічного забезпечення  Андрію Дмитровичу Войцещуку, в.о. завідувача кафедри податків та фіскальної політики, кандидату економічних наук, доценту Анатолію Ігоровичу Луцику, колективам кафедри і Департаменту, а також доц. Годованцю О.В. та викл. Гуцул І.А.