» » Реформаторські ідеї студентського самоврядування ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина як основний критерій вибору студентства

Реформаторські ідеї студентського самоврядування ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина як основний критерій вибору студентства

Дата: 21-04-2015, 16:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 25 березня 2015 року в  Навчально-науковому інституті міжнародних економічних відносин ім. Б. Гаврилишина  Тернопільського національного економічного університету відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування.

 

У день виборів зібралися всі старости та делегати від кожної групи, а також адміністрація інституту. Явка на виборчу конференцію була досить високою, що означає небайдужість студентів інституту до свого майбутнього (84 делегати від груп інституту).

 

Цаль Наталія, як попередній студдиректор, представила річний звіт студентського самоврядування ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина, який був схвалений усіма делегатами конференції. Гучними оплесками студенти подякували Наталії за виконувану роботу,  адже тепер вона виконує обов’язки голови УРС  ТНЕУ.

 

Після розгляду, ухвалення та затвердження звіту студентського самоврядування ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина розпочалися вибори. Перед конференцією через інтернет-ресурси, соціальні мережі було повідомлено усіх студентів про можливість висунення кандидатур на посаду студентського директора інституту. Кандидати зголосилися також шляхом надсилання своїх програм електронною поштою.

 

Претендентів на посаду студдиректора було четверо:

 

– Рибник Олександр;

– Гарач Каріна;

– Круцько Віталій;

– Шкабарніцький Олександр.

 

Кожен з них виступив зі своєю передвиборчою програмою розвитку студентського самоврядування в інституті, представив мету та цілі. Голосування було таємним.

 

 Одноголосно було обрано лічильну комісію, у складі трьох осіб (Тарасюк Оксана, Демчук Павло та Олійник Юрій), яка зареєструвала присутніх та видала кожному бюлетень для голосування. До складу лічильної комісії увійшли студенти, які вже мали досвід такої діяльності і на своєму прикладі показали першокурсникам як відбувається процедура виборів.

 

Після опрацювання бюлетенів голова лічильної комісії оголосила ім’я нового студентського директора  ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина – з невеликим відривом, у 15 голосів, ним став Шкабарніцький Олександр, студент групи МІ-21. Саме його передвиборча програма була побудована на реформуванні студентського  самоврядування інституту із врахуванням автономії вищого навчального закладу та міжнародного досвіду студентської діяльності. Бажаємо йому успіхів та наснаги у праці!

 

 На завершення конференції директор ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина Ігор Михайлович Таранов започаткував піар-акцію в інституті «Стань нашим студентом» та роздав учасникам конференції рекламні флаєри інституту для розповсюдження серед майбутніх студентів.