» » «Актуальні питання фінансової теорії і практики»

«Актуальні питання фінансової теорії і практики»

Дата: 20-04-2015, 17:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 П'ятнадцятого квітня 2015  у Тернопільському національному економічному університеті відбулася загально-університетська студентська наукова конференція «Науково-дослідна робота студентів: формування особистості майбутнього вченого, фахівця високої кваліфікації». 

 

Роботу секції №3 «Актуальні питання фінансової теорії і практики»  відкрив декан факультету фінансів Андрій Ярославович Кізима, який охарактеризував форми і методи організації студентської наукової роботи на факультеті, окреслив перспективи та тенденції розвитку фінансової системи України та місце у ній студентів факультету.

 

У роботі секційного засідання взяли участь студенти I-V курсів факультету фінансів, а також професорсько-викладацький колектив кафедри фінансів, кафедри податків  та фіскальної політики, кафедри страхування та суб’єктів господарювання. Представлені доповіді змістовно виражали актуальні проблеми, обоворення яких супроводжувалось цікавими дискусіями.

 

У результаті обговорення результатів студентських наукових досліджень було присуджено такі призові місця:

І місце – Пірникоза Павло  з доповіддю на тему: «Шляхи подолання тіньової економіки України», який також брав активну участь у обговоренні загострених проблем доповідей інших учасників. ІІ місце розділили студентки 5 курсу Головко Марія та Дзіковська Альона, а  ІІІ місце посіли  студент 5 курсу Жеребілов Олександр та студентка 3 курсу Плюсквік Ольга.

 

Також грамотами за активну участь  нагороджені Стасюк Майя, Кузьміна Юлія та Сидор Тетяна.

 

Загалом в аудиторії панувала невимушена тепла наукова атмосфера, яка подарувала хороші враження усім учасникам конференції.