Вітаємо з премогою!

Дата: 20-04-2015, 12:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Професорсько-викладацький колектив та студенти ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина щиро вітають Юлію Луців із почесним 3-м місцем у підсумковій науково-практичній конференції Всеукраїнського конкурсу студентських робіт за напрямом «Менеджмент», яка відбувалася у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка

15 квітня 2015 року.


На перший етап рецензування було надіслано більше 200 робіт з різних ВНЗ України, що підтверджує велике зацікавлення наукової спільноти у конкурсі. На конкурсі студентських наукових робіт було представлено 16 міст України, а саме: Харків, Кіровоград, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Київ, Дніпропетровськ, Одеса, Полтава, Львів, Маріуполь, Суми, Тернопіль, Умань, Хмельницький, Кременчук.

 

Студентка групи МАУБ-31 Юлія Луців представляла Тернопільський національний економічний університет із науковою доповіддю «Формування мотивів інноваційної діяльності підприємств» та отримала диплом третього ступеня за ґрунтовні розробки та високий рівень наукового дослідження.

 

Науковий керівник: к.е.н., ст. викладач кафедри міжнародного бізнесу і туризму Марина Борисівна Нагара.

 

Вітаємо Юлію Луців та наукового керівника Марину Борисівну Нагару, бажаємо натхнення і подальших творчих успіхів у науковій діяльності!