» » Вітаємо з присвоєнням почесного звання!

Вітаємо з присвоєнням почесного звання!

Дата: 20-04-2015, 11:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 За підсумками обласного конкурсу на присвоєння почесного звання «Кращий винахідник Тернопільської області» за 2014 рік доценту кафедри економіки та менеджменту природокористування Буряку Миколі Васильовичу присвоєно почесне звання «Кращий винахідник Тернопільської області».

 

Також за підсумками винахідницької роботи в Тернопільському національному економічному університеті за 2014 рік кращим винахідником визнаний кандидат технічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту природокористування Буряк Микола Васильович.

 

Упродовж винахідницької діяльності Микола Васильович розробив і отримав 18 патентів України на винаходи та корисні моделі, які спрямовані на удосконалення конструкції металорізального інструменту, способи отримання епокси-композитного покриття, покращення екологічної безпеки навколишнього середовища.

 

У 2014 році М.В. Буряк отримав 5 патентів України на корисні моделі, в 1 кварталі 2015 року  – 3 патенти та подав 4 заявки про видачу патентів України на корисні моделі. Розроблені та запатентовані технічні рішення спрямовані на підвищення ефективності природокористування.

 

Щиро вітаємо Миколу Васильовича з присвоєнням почесного звання! Бажаємо натхнення у роботі, нових наукових пошуків, успіхів, відкриттів та здобутків!