» » Відбувся круглий стіл «Інформаційна підтримка бізнесу: питання теорії та методики утвердження»

Відбувся круглий стіл «Інформаційна підтримка бізнесу: питання теорії та методики утвердження»

Дата: 16-04-2015, 11:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

«Інформаційна підтримка бізнесу: питання теорії та методики утвердження»  – це важливе питання було темою роботи круглого столу, засідання якого відбулося 10 квітня 2015 року в бібліотеці ТНЕУ. У науковому заході брали участь викладачі кафедри аудиту, ревізії та аналізу й студенти факультету обліку і аудиту.

 

Із вітальним словом виступили декан факультету обліку і аудиту, кандидат економічних наук, доцент Олександр Любомирович Шашкевич та доктор економічних наук, професор Михайло Семенович Пушкар.  Роботу учасників круглого столу модерувала організатор заходу кандидат економічних наук, викладач Людмила Іванівна Голінач.

 

Наукові розробки та здійснення практичної діяльності в галузі обліку, контролю та аналізу створють інформаційну базу для успішного функціонування підприємств. Ключовим моментом та особливостями розвитку й трансформації цих наук були присвячені доповіді студентів.

 

Упродовж пленарного засідання заслухали 9 виступів, що супроводжувалися активним обговоренням та жвавою дискусією.

 

За результатами роботи круглого столу, декан факультету Олекспндр Любомирович Шашкевич вручив студентам нагороди та побажав подальших наукових  ініціатив та звершень.