Вітаємо!

Дата: 15-04-2015, 10:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Упродовж 9-10 квітня 2015 року у Полтавському національному технічному університету імені Юрія Кондратюка проходив II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування».

 

До участі в Олімпіаді подали заявки 114 студентів: 58 студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент» та 56 студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» із 71 ВНЗ України. Це представники Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей та м. Київ.

 

До складу журі включено провідних науковців ВНЗ з різних регіонів України.

        

Критерії оцінювання та порядок визначення студентів - переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» диференційовано враховували рівень теоретичної та практичної підготовки студентів за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр», а також їх творчий підхід.

 

Честь Тернопільського національного економічного університету захищала студентка 5 курсу Прийма Тетяна, яка посіла 3 місце.

 

Колектив кафедри менеджменту організацій та інноваційного підприємництва вітає переможницю та бажає успіхів у всіх починаннях і нових наукових звершень!