» » Налагодження міжнародної співпраці з Кошицьким технічним університетом

Налагодження міжнародної співпраці з Кошицьким технічним університетом

Дата: 29-01-2015, 16:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22-23 січня 2015 року делегація Тернопільського національного економічного університету у складі декана факультету фінансів, к.е.н., доцента А. Я. Кізими, керівника магістерської програми,  д.е.н., професора Т. О. Кізими, голови Ради молодих вчених, к.е.н., доцента Т. Я. Маршалка, відповідальної за якість навчання на факультеті, к.е.н., доцента О. С. Заклекти-Берестовенко, асистента декана з питань міжнародних зв’язків, к.е.н., ст. викладача Л. П. Амбрик  та голови профспілкового комітету студентів А. М. Шевчука відвідала Кошицький технічний університет (м. Кошице, Словацька Республіка). 

 

У рамках робочого візиту відбулися зустрічі з деканом факультету підприємництва, професором Вінцентом Шолтисем, доцентами кафедри банківської справи та інвестицій Міхалом Шолтисем і Беатою Гавуровою, доцентами кафедри фінансів Маріанною Сініцаковою та Яном Булецою.

 

Мета візиту – обговорення напрямків подальшої співпраці щодо проведення спільних наукових заходів, обміну студентами, міжнародних публікацій. Голова Ради молодих вчених Т. Я. Маршалок запросив словацьких колег взяти участь у роботі XII Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в XXI столітті: національна візія та виклики глобалізації», яка відбудеться 26-27 березня 2015 р. у ТНЕУ. Обмін досвідом та науковими напрацюваннями є надзвичайно цінним в умовах економічних та соціальних трансформацій, що відбуваються в нашій державі. Сподіваємося продовжити наукову полеміку на конференції у стінах рідного університету.

 

Очікуємо ефективної міжнародної співпраці у майбутньому!