І знову на порозі новоріччя…

Дата: 27-12-2014, 11:51 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Новий рік — особливе свято: цього дня як ніколи тісно переплітаються спогади про дитинство, події року, що минає, надії на рік майбутній. Передсвяткова метушня, незвичайно радісний хвойно-апельсиново-шоколадний запах, зелена ялинка, яка збуджено тремтить під мерехтливими прикрасами, налаштовують на неповторний новорічний лад. Це свято завжди таїть у собі трішки таємниці: ніхто не знає, яким буде наступний рік, якими подарунками порадує і чим засмутить. Навіть дорослим хочеться вірити в чудеса: новорічна ніч — час загадування потаємних бажань.

 

Рік, що минає, незабаром стане історією, ще однією сторінкою великої книги життя нашої держави.

 

Прийдешній 2015 – це рік Синьо-зеленої  Дерев’яної  Кози, яка славиться своєю невгамовною гостинністю, і, звичайно, терпимістю,  скромністю та жіночністю. Саме тому цей рік потрібно зустрічати  в тісному сімейному колі, разом з кращими друзями і близькими родичами. 

 

Бажаємо, щоб Новий Рік був щедрим на цікаві плани та творчі успіхи, приніс із собою смак перемог, впевненість у правильності обраної мети та безкінечну життєдайну енергію для її досягнення!