» » День відкритих дверей у Навчально-науковому інституті інноваційних освітніх технологій

День відкритих дверей у Навчально-науковому інституті інноваційних освітніх технологій

Дата: 2-12-2014, 17:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 30 листопада 2014 року на День відкритих дверей до Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій  завітали абітурієнти з батьками, слухачі підготовчих курсів. Приємно, що місцем втілення своїх професійних мрій та планів гості вибрали Тернопільський національний економічний університет.

 

Директор ННІІОТ, доктор економічних наук, професор Оксана Миронівна Десятнюк розповіла про особливості організації навчального процесу, міжнародні програми, що діють в інституті, структуру інституту, досягнення професорсько-викладацького колективу та успіхи студентів.

 

Багатьох абітурієнтів цікавила процедура вступу до коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

 

Луцишин Олег Орестович, заступник відповідального секретаря приймальної комісії, ознайомив гостей з новими Правилами прийому та умовами цьогорічної вступної кампанії. У своїй доповіді він також звернув увагу на конкурсні предмети сертифікатів ЗНО, а також відповів на усі поставлені запитання.

 

Упродовж Дня відкритих дверей абітурієнти мали можливість оглянути навчальні аудиторії, комп’ютерні лабораторії, наукову бібліотеку, бібліотеку електронних ресурсів, а також поспілкуватися із завідувачами кафедр, викладачами, студентами.

 

День був сповнений цікавими зустрічами та відкриттями. Сподіваємося, що у новому навчальному році молоді люди знову завітають до Навчально-наукового інституту інноваційних освітніх технологій, ставши студентами ТНЕУ!