» » Відбувся День відкритих дверей ФКІТ

Відбувся День відкритих дверей ФКІТ

Дата: 2-12-2014, 17:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 30 листопада у навчальному корпусі №6 Тернопільського національного університету відбувся День відкритих дверей факультету комп’ютерних інформаційних технологій,  на який завітало чимало випускників загальноосвітніх шкіл міста та області.

 

Програма святкування Дня відкритих дверей розпочалася з виступів декана ФКІТ проф. Дивака Миколи Петровича, завідувачів кафедр комп'ютерної інженерії, інформаційно-обчислювальних систем та управління, економічної кібернетики та інформатики, комп'ютерних наук, спеціалізованих комп'ютерних систем.


На святкування були запрошені працедавці, зокрема представник української ІТ компанії SoftServe – виробника програмного забезпечення та постачальника послуг з розробки, контролю якості та підтримки інформаційних систем і бізнес-рішень,  який представив стан  галузі.


З новими Правилами прийому та умовами цьогорічної вступної кампанії присутніх ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії, кандидат економічних наук, доцент Возьний Казимир Зіновійович.


Упродовж Дня відкритих дверей гості оглянули навчальні аудиторії та комп’ютерні лабораторії факультету.


Абітурієнти взяли участь у регіональній олімпіаді  з інформатики та інформаційних технологій,  яка проводилася за підтримки Управління освіти Тернопільської міської ради.


Цей захід став цікавим та корисним для молодих людей, які мають бажання отримати якісну освіту в Україні.