» » Відбулася ІІІ міжвузівська студентська конференція «Актуальні проблеми фінансово-економічних відносин в Україні»

Відбулася ІІІ міжвузівська студентська конференція «Актуальні проблеми фінансово-економічних відносин в Україні»

Дата: 2-12-2014, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 листопада 2014 року у Національному університеті  державної податкової служби України (м. Ірпінь, Київська область) відбулася ІІІ міжвузівська студентська конференція «Актуальні проблеми фінансово-економічних відносин в Україні». 

 

Студентка 4 курсу факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету Юрук Ольга (науковий керівник – к.е.н. Гупаловська М.Б) взяла участь у конференції  на пленарному засіданні у секції 2  «Тенденції бюджетної політики». Дівчина виступила із доповіддю на тему: «Проблеми і шляхи вирішення бюджетного планування в Україні». Наголосивши на проблемах організації механізму бюджетного планування, Ольга запропонувала шляхи їх подолання завдяки поширенню на всіх рівнях бюджетів програмно-цільового методу та впровадженні середньострокового планування. Також упродовж виступу студентка наводила яскраві приклади зарубіжного досвіду та змістовно відповідала на поставлені запитання.

 

Юрук Ольгу нагородили грамотою за найцікавішу наукову доповідь й заохочувальним призом. Конференція була цікавою й дала можливість учасникам здобути нові теоретичні знання, позитивні враження, мотивувала до подальшої наукової діяльності.