» » День відкритих дверей факультету фінансів

День відкритих дверей факультету фінансів

Дата: 24-11-2014, 16:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 23 листопада 2014 року в залі засідань Вченої ради Тернопільського національного економічного університету відбувся День відкритих дверей факультету фінансів, на який завітало чимало випускників загальноосвітніх шкіл міста та області, а також студентів коледжів. Батьки абітурієнтів також долучилися до зустрічі, щоб детальніше дізнатися про обрану спеціальність.

 

Упродовж Дня відкритих дверей гості оглянули навчальні аудиторії та комп’ютерні  лабораторії, дізналися про нові Правила прийому до вищого навчального закладу, отримали вичерпні роз’яснення стосовно нового закону України «Про вищу освіту», а також поспілкувалися із завідувачами випускових кафедр факультету.

 

Зокрема, в.о. завідувача кафедри податків і фіскальної політики Анатолій Ігорович Луцик зазначив, що кафедра готує першокласних спеціалістів не тільки для органів фіскальної служби, а й для фінансових установ і підприємств різних форм власності.

 

Професор кафедри фінансів Василь Григорович Дем’янишин сконцентрував увагу абітурієнтів на науковій роботі, що проводиться колективом факультету.

 

В.о. завідувача кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування Ігор Степанович Гуцал розповів про специфіку професії фінансиста  та назвав переваги спеціальності «фінанси та кредит».

 

Змістовною та ґрунтовною для гостей заходу була розповідь декана факультету фінансів  Андрія Ярославовича Кізими про особливості навчально-виховного процесу.

 

З новими Правилами прийому та умовами цьогорічної вступної кампанії присутніх ознайомив заступник відповідального секретаря приймальної комісії ТНЕУ  Олег Орестович Луцишин. У своїй доповіді він розповів про конкурсні предмети сертифікатів ЗНО в межах ФФ, а також дав вичерпні відповіді на всі поставлені запитання.

 

Про студентське життя за межами навчальних аудиторій розповіли активісти факультету: голова студентського самоврядування Василь Воробець та голова культурно-мистецької комісії Надія Сенетела. Вони продемонстрували яскраву  презентацію незабутніх моментів із робочих буднів фінансистів.

 

Захід завершився цікавими та веселими виступами творчих колективів факультету.

 

Адміністрація ФФ щиро вдячна за теплу атмосферу усім, хто був гостем на Дні відкритих дверей.