» » Проект віртуальної фабрики іграшок «Дитячий рай»

Проект віртуальної фабрики іграшок «Дитячий рай»

Дата: 21-11-2014, 13:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж І–го семестру 2014 – 2015 навчального року студенти групи УПЕП-41 факультету економіки та управління працювали над проектом віртуальної фабрики іграшок «Дитячий рай». Кожен студент мав можливість стати керівником та виконавцем.

 

Студенти розробляли HR-бренд фабрики, норми корпоративної культури, дерево цілей діяльності підприємства, кадрову політику, організаційну структуру, генеральну стратегію розвитку фабрики, а також провели маркетинговий аналіз і рекламні заходи з просування товарів і послуг на вітчизняний та європейський ринки.

 

Оскільки студенти групи УПЕП-41 – це майбутні фахівці в галузі управління персоналом, головним структурним підрозділом проекту віртуальної фабрики іграшок «Дитячий рай» було визначено кадрову службу.

 

Молодь працювала над формуванням організаційної структури кадрової служби, штатного розпису організації, її нормативно правового забезпечення, розробляли вимоги до претендентів на посаду при наймі на роботу, визначали етапи найму, переміщення і звільнення працівників.

 

Особливу увагу було зосереджено на складових розвитку персоналу, зокрема, на побудові індивідуальних планів розвитку працівників, їхніх компетенцій, визначенні кар'єрограм, формуванні резерву на заміщення вакантних посад. Підгрупа студентів розробляла анкети оцінювання керівників і робітників.

 

Майбутні фахівці запропонували вдосконалити систему мотивації персоналу фабрики іграшок «Дитячий рай», через введення компенсаційних пакетів для різних категорій працівників.

 

У підсумку студенти групи УПЕП-41 успішно захистили комплексне практичне індивідуальне завдання з дисципліни «Управління персоналом».