» » Вітаємо претендентів на перемогу у програмі APOLLO

Вітаємо претендентів на перемогу у програмі APOLLO

Дата: 20-11-2014, 16:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 За сприяння ректора Тернопільського національного економічного університету Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносини ім. Б.Д. Гаврилишина розпочав співпрацю із німецькими партнерами за програмою APOLLO.

 

23 жовтня 2014 року відбулася презентація, а також конкурсний відбір студентів для проходження навчально-виробничої практики на одному із сільськогосподарських підприємств Німеччини. Дев'ять студентів нашого університету успішно пройшли перший відбір та продовжать готуватися до наступного етапу.

 

Для переможців конкурсу програма APOLLO передбачає проведення інтенсивного курсу із вивчення німецької мови  в Тернополі у зимовий період.

 

Запропонована практика на сільськогосподарських підприємствах Німеччини пов’язана із організацією навчальних семінарів для підвищення кваліфікації майбутніх фахівців.

 

Витрати на перебування наших студентів покриваються німецьким партнером: медична страховка, витрати щодо проїзду, харчування й  проживання студентів під час практики, а також виплата стипендії в розмірі 220 Євро на місяць.

 

Після закінчення практики студенти складатимуть іспит з метою перевірки знань і навиків, які вони отримали за цей період.

 

 Сподіваємося, що така співпраця буде корисною та цікавою для студентів усього університету.

 

Вітаємо переможців та бажаємо гідно представити наш університет.

 

Переможці конкурсного відбору APOLLO:

  1. Галевич Світлана гр.КТ-31
  2. Гаврилюк  Світлана гр.-МЛ-41
  3. Удод Маряна гр.ОАПВ-31
  4. Колесніков Роман гр.ОАПВ-31
  5. Маліцька Христина гр.ОАПВ-31
  6. Пастир Ольга гр.ОАПВ-31
  7. Серновська Аліна Фі-32
  8. Олексів Тарас
  9. Редько Тетяна МЕВ-31