Допомога бійцям зони АТО!

Дата: 19-11-2014, 16:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кожного дня ми молимося про мир і спокій у нашій державі, про завершення панування болю, злоби та війни на рідній землі. Звертаючи погляди у небо, сподіваємося, що наші друзі, брати, батьки, колеги – мужні захисники України – вже згодом повернуться додому живими та неушкодженими.

                                          

Моральна підтримка є дуже важливою – вона піднімає патріотичний дух й утверджує непереборну віру у перемогу. Однак, не менш важливою є матеріальна допомога, спрямована на збереження здоров'я і життя наших бійців. В умовах сьогодення це, як ніколи, розуміють волонтери, люди доброї волі, свідомі громадяни своєї держави.

 

Тернопільський національний економічний університет докладає максимум зусиль для того, щоб підтримати військових у зоні проведення антитерористичної операції. Про це свідчать численні благодійні акції та ініціативи студентства й професорсько-викладацького колективу.

 

Нещодавно з ініціативи ректора ТНЕУ було придбано для лікарів мобільної медичної групи Львівського військового госпіталю ультракомпактний монітор пацієнта PRIZM3, вартістю 16 442 грн. Комплектація монітору дозволяє в польових умовах контролювати сатурацію з індексом перфузії, робити електрокардіограму, визначати частоту серцевих скорочень і пульс, артеріальний тиск неінвазивним методом. Кошти було зібрано у результаті проведення благодійного аукціону-ярмарку. Віримо, що він допоможе зберегти не одне життя й наші мужні воїни повернуться додому живими!