» » X Міжнародна науково-практична конференція «Соціально-економічні реформи в контексті інтеграційного вибору України»

X Міжнародна науково-практична конференція «Соціально-економічні реформи в контексті інтеграційного вибору України»

Дата: 19-11-2014, 09:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги, запрошуємо Вас взяти участь у роботі X Міжнародної науково-практичної конференції «Соціально-економічні реформи в контексті інтеграційного вибору України», яка відбудеться 27–28 листопада 2014 року.

 

Прийом робіт триватиме до 24 листопада 2014 року. Матеріали конференції будуть розміщені на web-ресурсі науково-практичних конфе­ренцій за адресою http://www.confcontact.com і видані окремою збіркою (з присвоєнням ISBN, УДК і ББК), яка буде надіслана учасникам конференції.

 

Метою  конференції є розробка нових напрямків розвитку економіки, обговорення регіональних, галузевих і мікроекономічних аспектів трансформаційних змін економіки України, геоекономічні і геополітичні виклики й інтеграційні перспективи України, обговорення досягнень у перепідготовці та професійній адаптації спеціалістів в області економіки, створення і розвиток науково-дослідницького співтовариства студентів, аспірантів, молодих викладачів і співробітників ВНЗ та наукових організацій, залучення провідних вчених до обговорення і оцінки сучасних проблем.



Інформаційний лист.doc
Завантажити Переглянути онлайн