» » Конкурс презентацій груп спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність»

Конкурс презентацій груп спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність»

Дата: 18-11-2014, 14:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках проведення тижня спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» відбувся конкурс презентацій студентських груп 1–5 курсів. Студенти-документознавці підготували цікаві мультимедійні проекти про своє студентське життя. Представлені фото- і відеоматеріали викликали у присутніх шквал емоцій: захоплення від наукових  і навчальних досягнень студентів, щирий сміх від їхнього дозвілля і навіть сльози при перегляді дитячих фотографій студентів. Щоправда окремі кадри з відпочинку стали відкриттям, насамперед, для викладачів кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства.

 

Зважаючи на конкурсну основу заходу, обрати найкращих виявилося нелегкою справою. Кожна група підійшла до завдання відповідально і креативно. І якщо студенти старших курсів змогли похизуватися презентаціями, насиченими цікавими подіями і фактами, то першокурсники захопили своєю безпосередністю. Тому голова журі, завідувач кафедри документознавства, інформаційної діяльності та українознавства Оксана Євгенівна Гомотюк вирішила відзначити усіх, обравши переможців у різних номінаціях. Нагородою за їхні старання стали солодкі призи.

 

Варто відзначити, що конкурс презентацій студентських груп спеціальності відбувається не вперше, однак цьогоріч до нього залучили студентів першого курсу. Адже саме для них знайомство й співпраця із старшокурсниками та викладачами спеціальності – це можливість стати невід’ємною частиною дружнього колективу документознавців.