Вітаємо з 20-річчям!

Дата: 14-11-2014, 13:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні студенти, викладачі, працівники Центру фізичної культури та спорту!

 

Щиро вітаю Вас із ювілеєм – двадцятиріччям від дня заснування!

 

Україна славиться своїм інтелектуальними, духовними та спортивними здобутками. З кожним роком когорта молодих людей, які обирають активний спосіб життя, зростає. Тернопільський національний економічний університет зберігає й примножує славні спортивні традиції попередників й впевнено дивиться у майбутнє. Вищий навчальний заклад культивує різні види спорту, залучаючи кращих тренерів, спортсменів до виховання фахівців-економістів. Бути успішним, реалізувати свій потенціал – ось завдання, які ми ставимо перед молоддю й допомагаємо втілити їх у життя.

 

Дякую Вам, шановні викладачі й працівники, за сумлінну щоденну працю. Ви загартовуєте волю й характер юнаків та дівчат, виховуєте витривалість і завзяття у подоланні труднощів, допомагаєте знайти у собі сили пройти до кінця нелегку дорогу спортсмена.

 

Щиро зичу нових добрих справ й ініціатив Центру фізичної культури та спорту. Нехай Ваші зусилля будуть спрямовані на вдосконалення професійної майстерності й підкорення нових спортивних і життєвих висот.

 

Попереду – нові горизонти! Щиро бажаю всім міцного здоров’я, бадьорості духу, впевненості у своїх силах, нових досягнень та перемог в ім’я Тернопільського національного економічного університету.

 

Пишаємося, що на теренах України своїми здобутками прославляють Тернопілля і наші студенти, фізична міць та майстерність яких поєднується з патріотизмом та любов’ю до рідного краю.