» » День відкритих дверей на факультеті банківського бізнесу

День відкритих дверей на факультеті банківського бізнесу

Дата: 14-11-2014, 09:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дев'ятого листопада 2014 року на факультеті банківського бізнесу Тернопільського національного економічного університету відбувся День відкритих дверей.

 

У День відкритих дверей до факультету банківського бізнесу завітало багато випускників загальноосвітніх шкіл та коледжів, перед якими постало питання щодо вибору майбутньої професії. Більшість із них прийшли з батьками, які разом з дітьми зупинили свій вибір на одному з кращих економічних вищих навчальних закладів України.

 

Упродовж дня гості дізналися про Правила прийому до вищого навчального закладу, оглянули навчальні аудиторії, у неформальній обстановці поспілкувалися із завідуючим кафедрою банківської справи Олександром Валерійовичем Дзюблюком, завідуючим кафедрою банківського менеджменту і обліку Богданом Любомировичем Луцівим, завідуючим кафедрою економічної теорії Віктором Валерійовичем Козюком та зі студентами і випускниками факультету.

 

Також учні з батьками зустрілися з деканом факультету Богданом Петровичем Адамиком, який привітав гостей, ознайомив їх із спеціальностями, які є на факультеті,  розповів про специфіку навчального процесу та назвав переваги професії банкіра.

 

Про можливості, які відкриваються для абітурієнтів на факультеті банківського бізнесу у позанавчальний час розповіла студентка четвертого курсу, Голова студентського наукового гуртка «Банківський аналітик» Марина Варга. До уваги гостей було представлено слайд-шоу, в якому були продемонстровані всі яскраві моменти студентського життя, а це і цікаві подорожі, неймовірні конкурси, веселі святкування Дня студента та Дня банкіра, а також досягнення у науковій діяльності, громадській роботі й спорті.

 

Про Правила прийому та про умови цьогорічної вступної кампанії детально розповів відповідальний секретар приймальної комісії Казимир Зіновійович Возьний, який також окреслив конкурсні предмети сертифікату в межах факультету банківського бізнесу, а також дав ґрунтовні та вичерпні відповіді на запитання. А запрошений на захід представник банківської сфери, керуючий Тернопільською філією «ПриватБанку» Максим Сергійович  Павлов, не лише ознайомив присутніх із практичними аспектами роботи банківського працівника та розповів про універсальність професії банкіра, а й вказав на можливості працевлаштування випускників факультету банківського бізнесу. Крім того, в рамках стратегічного партнерства між факультетом банківського бізнесу і «ПриватБанком» та з метою якіснішої практичної підготовки майбутніх банківських фахівців, Максим Сергійович подарував факультету телевізор і планшети зі встановленим ліцензійним забезпеченням «ПриватБанку».

 

Закінчився День відкритих дверей феєричним виступом команди  КВК «Ва-Банк» та екскурсією в Музей грошей.

 

 Щиро вдячні усім, хто завітав на День відкритих дверей факультету банківського бізнесу! Будемо раді Вас знову бачити в нашому навчальному  закладі в якості студентів!