» » «Перспективи розвитку аудиту в процесі трансформації економічних систем»

«Перспективи розвитку аудиту в процесі трансформації економічних систем»

Дата: 13-11-2014, 10:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 11 листопада 2014 року у бібліотеці ТНЕУ відбулося засідання круглого столу на тему:  «Перспективи розвитку аудиту в процесі трансформації економічних систем». У науковому заході взяли участь викладачі та студенти – члени студентського наукового товариства кафедри аудиту, ревізії та аналізу. 

 

Відкрила роботу круглого столу організатор заходу  – кандидат економічних наук, викладач Л.І. Голінач, визначивши його актуальність теми та порядок проведення заходу. Із вітальним словом виступили науковці, які зробили вагомий внесок у розвиток аудиту як науки та практичної діяльності: доктор економічних наук, доцент В.А. Дерій, доктор економічних наук, професор М.С. Пушкар, кандидат економічних наук, професор Я.В. Мех. Про практичне застосування аудиту в Польщі студентам розповіла кандидат економічних наук, старший викладач І.М. Щирба.

 

Продовжили наукове обговорення стосовно особливостей аудиту в Україні та за кордоном студенти – учасники круглого столу. Доповіді, що відображали найрізноманітніші проблеми і перспективи розвитку аудиту, свідчили про амбітні бажання студентів осягнути сутність цієї науки, зробити власні пропозиції для її утвердження як практичної діяльності у вітчизняній економічній системі.