» » Ректор привітав працівників відділу гуманітарної освіти та виховання з професійним святом

Ректор привітав працівників відділу гуманітарної освіти та виховання з професійним святом

Дата: 8-11-2014, 13:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дев'ятого листопада Україна вітатиме працівників культури та майстрів народного мистецтва. Культура  сприяє розвитку особистості та самореалізації молоді нашої держави. Тернопільський національний економічний університет, продовжуючи славні традиції попередників, дбає про духовне зростання студентів. Дякуючи щоденній клопіткій праці відділу гуманітарної освіти та виховання юнаки та дівчата креативно мислять, мають можливість розкрити свої таланти. Творчий неспокій та професійна майстерність працівників відділу формують індивідуальність нашого вищого навчального закладу.

 

У переддень свята Андрій Ігорович Крисоватий та Василь Ярославович Брич завітали до колективу з великим букетом щирих привітань й кошиком подарунків. Вітаючи творчий колектив університету з професійним святом, ректор сказав: «Культура є оберегом історичної пам'яті, яка живить і зміцнює народ. Мистецтво незримою силою формує громадянську спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Наші студенти відшліфовують свою майстерність у найрізноманітніших жанрах й можуть скласти гідну конкуренцію професіоналам. Ваша місія – одна з найкорисніших у суспільстві. Саме завдяки Вашим зусиллям наш університет зміцнюється духовно. Сподіваюся, що творчий вогонь не згасне у Ваших серцях, а сьогоднішнє свято подарує Вам натхнення у роботі й звеличить Україну».

                                                        

У свою чергу Василь Ярославович наголосив: «Ваші досягнення – освіченість та культурний розвиток кожного студента університету, зміцнення авторитету нашого вищого навчального закладу, гідне його представлення не лише в Україні, а й за її межами. Щира подяка Вам за відданість справі й постійний творчий пошук».

 

Ректор вручив працівникам відділу гуманітарної освіти та виховання грамоти та подарунки.

 

Нашому суспільству потрібна культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутності й величі традицій. Тільки тоді держава матиме рясні вагомі духовні скарби, а ставлення до працівників культури стане індикатором суспільного благополуччя. Зберігаймо, примножуймо інтелектуальні, мистецькі надбання рідного краю!