» » Випускники ТНЕУ, бійці зони АТО, завітали до університету

Випускники ТНЕУ, бійці зони АТО, завітали до університету

Дата: 8-11-2014, 12:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шостого листопада 2014 року відбулася зустріч ректора Тернопільського національного економічного університету, доктора економічних наук, професора А. І. Крисоватого з бійцями зони АТО, випускниками нашого вищого навчального закладу: Бліщуком Іваном, Юником Іваном (ФББ), Філіповським Володимиром (ФЕУ). Також серед гостей був випускник Тернопільського національного технічного університету Тищук Михайло. Хлопці вперше за сім місяців приїхали до рідного дому. Відпустка триватиме недовго, адже всі вони через тиждень повернуться у військові частини. Зустрічі з друзями, рідними – це найбільший подарунок для молодих людей. Завітали юнаки й у свій вищий навчальний заклад й взяли участь у акції вшанування пам'яті героїв України.

 

Андрій Ігорович від імені університетської спільноти висловив підтримку бійцям,  а також поцікавився проблемами молодих людей, умовами перебування в зоні антитерористичної операції, ситуацією на Сході України. Випускники розповіли про те, що їх хвилює найбільше, подякували за підтримку волонтерам та університету.

 

На завершення зустрічі ректор сказав: «Бережіть себе й пам’ятайте, що ми чекаємо Вас удома живими. Ви – герої нашого університету, й на Вас рівняється молодь України».

 

Андрій Ігорович придбав для хлопців військові бушлати й необхідні теплі речі й запевнив, що університет ніколи не залишить наодинці з проблемами своїх вихованців. Ми пишаємося своїми випускниками, які мужньо захищають Україну від ворога.