» » Другий науковий квест «Лабіринтами науково-економічної теорії»

Другий науковий квест «Лабіринтами науково-економічної теорії»

Дата: 8-11-2014, 11:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьомого листопада у Тернопільському національному економічному університеті відбувся Другий науковий квест «Лабіринтами науково-економічної теорії». Організаторами події виступили Рада молодих вчених та Студентське наукове товариство ТНЕУ. Ця гра зібрала команди усіх факультетів. Молоді люди виявили бажання пройти лабіринтами економічної теорії й вибороти омріяну перемогу. Вісім команд по 6 чоловік у кожній вишикувалися перед центральним корпусом, очікуючи старту. У кожній команді були представники від професорсько-викладацького колективу, які разом із студентами проходили усі етапи гри. Приємно відзначити, що гравці відрізнялися один від одного екіпіровкою, а дружня атмосфера єднала усіх у велику університетську родину. 

 

Наукову гру розпочав ректор. Андрій Ігорович Крисоватий привітав учасників та побажав їм бути наполегливими, цілеспрямованими, довести усім, що перемогу виборе наймудріший та найспритніший. « Дійте впевнено і злагоджено, адже квест -  це  командна гра. Нехай  розум, кмітливість та креативність стануть вам у нагоді. Разом до перемоги!», – сказав ректор у вітальному слові. Учасників привітали: проректор з наукової роботи Зеновій Васильович Задорожний, проректор з науково-педагогічної роботи Василь Ярославович Брич, в. о. проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна та інформаційна діяльність) Олег Петрович Адамів, голова Ради молодих вчених Тарас Ярославович Маршалок та голова профкому студентів ТНЕУ Антон Михайлович Шевчук.

 

Андрій Ігорович оголосив перше завдання, і учасники побігли на позицію. Упродовж наступних двох годин на території студентського містечка вирували емоції. Команди бігали  маршрутом від однієї локації до іншої, де їх очікували агенти квесту. Саме вони і вручали учасникам завдання. Невтомні, енергійні та сповнені надії на перемогу студенти та їх наставники швидко наближалися до мети. Учасники гри побували на 8 локаціях. Останнє завдання стосувалося наукових шкіл університету. Фінансисти дали відповідь на запитання найшвидше й вибороли остаточну перемогу.

 

Отже, першою до фінішу прийшла команда факультету фінансів, другою – команда факультету економіки та управління, третьою – команда Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина.  Можна з впевненістю твердити, що саме студенти цих факультетів найкраще знають економічну теорію. А студенти інших факультетів мають рік попереду, щоб опанувати цю дисципліну краще.

 

 О 13 годині відбулося урочисте нагородження студентів і викладачів в актовій залі ТНЕУ. Усі команди отримали від проректора з наукової роботи Зеновія Васильовича Задорожного,  голови профкому студентів Антона Михайловича Шевчука грамоти, кубки, цінні призи та солодкі сюрпризи. Переможцям були вручені кубки та подарунки. Особливий приз від ректора ТНЕУ отримав Луців Михайло (ФББ) за впевненість у своїх знаннях та вміння їх застосувати на практиці.

 

Учасники, не дивлячись на втому, були дуже задоволені. Сьогодні вони святкували перемогу командного духу й нової форми опанування дисциплін економічного профілю. Ми віримо, що Рада молодих учених ще не раз організує цікаві заходи, що сприятимуть розвитку освіти й науки в університеті.  Дякуємо за підтримку деканам факультетів, які вболівали за своїх студентів. Сподіваємося, що ваші студенти отримають найголовніший приз – вашу увагу, розуміння й допомогу в усіх студентських ініціативах.