» » Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку теорії і практики обліку, контролю, економічного аналізу і статистики»

Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи розвитку теорії і практики обліку, контролю, економічного аналізу і статистики»

Дата: 7-11-2014, 12:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри аудиту, ревізії та аналізу Тернопільського національного економічного університету запрошує Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми   та   перспективи   розвитку   теорії  і  практики обліку, контролю, економічного  аналізу  і  статистики», яка відбудеться в місті Тернополі 5 грудня 2014 року.

 

До участі в конференції запрошуються науковці вітчизняних та зарубіжних вищих навчальних закладів, аспіранти та здобувачі, а також студенти.

 

Офіційні мови конференції: українська, російська, англійська.

Форма участі: дистанційна.

Останній строк подання матеріалів: до 5 грудня 2014 року (включно).

 

Планується робота за такими тематичними напрямками: 
– Сучасні концепції та пріоритетні напрямки розвитку теорії обліку, контролю та   економічного аналізу.

– Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу      діяльності суб’єктів господарювання в сучасних умовах.

– Проблеми статистичних досліджень соціально-економічних процесів.

Для участі в роботі конференції необхідно до 5 грудня 2014 року надіслати на адресу оргкомітету заявку на участь, тези доповідей і копію квитанції про оплату організаційного внеску.

 

Друкований збірник тез конференції буде надісланий усім учасникам на поштову адресу, зазначену в заявці, протягом двох тижнів після її проведення.

Тези, квитанцію, відомості про автора потрібно надіслати до 5 грудня 2014 року (включно) в електронному вигляді на адресу: mail.econa@wunu.edu.ua.



Інформаційний лист.pdf
Завантажити Переглянути онлайн