» » Презентація ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» для студентів ТНЕУ

Презентація ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» для студентів ТНЕУ

Дата: 7-11-2014, 12:07 | Автор: Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ

 5 листопада 2014 року у Тернопільському національному економічному університеті з ініціативи Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками відбулася презентація ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» для студентів 4-5 курсів факультету економіки та управління.

 

Метою заходу є надати студентам інформацію про мережу магазинів «Сільпо» і можливості працевлаштування.

 

Із вступним словом виступили декан факультету економіки та управління Віктор Михайлович Островерхов і директор Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками Зеновій Іванович Кривий, які відзначили ефективність багаторічної співпраці університету з ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД», висловили вдячність за працевлаштування наших студентів і випускників, активну участь в Днях компаній, Ярмарках вакансій, круглих столах, конференціях, державних атестаціях студентів.

 

Про успіхи компанії й особливості співпраці з ТНЕУ розповіли заступник операційного директора Західного регіону Ольга Кізім, фахівець з персоналу Уляна М`яхкота і менеджер з персоналу Галина Карачун.

 

Група компаній FOZZY GROUP є однією з найбільших торгово-промислових груп України, один з чільних українських рітейлерів з понад 600 торговельних точок на всій території країни. Крім торговельних мереж, бізнес-інтереси групи компаній охоплюють виробництво продуктів харчування, банківський та ресторанний бізнес.

 

Менеджер з персоналу Галина Карачун ознайомила студентів із структурою компанії,  напрямами діяльності, умовами працевлаштування.

 

Цікавою для молоді cтала інформація про мотиваційні професійні програми, зокрема «Кращий працівник», «Битва професіоналів», «Лідер», спортивні і розважальні програми (проект «Світ талантів «Сільпо»), «День відкритих дверей».

 

Завітали на презентацію і випускники ТНЕУ 2012 року: Тарас Довгалюк (ФФ) і Оксана Неручок (ФЕУ) – сьогодні заступники керуючих справами магазинів «Сільпо» у місті Тернополі. Наші випускники поділилися із студентами власним досвідом пошуку роботи (участь в Ярмарках вакансій, співпраця з Центром працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ, успішний захист дипломних і магістерських робіт) й працевлаштування у «Сільпо».

 

Упродовж презентації Ольга Кізім і Уляна М`яхкота відповідали на запитання студентів щодо умов працевлаштування, можливості кар’єрного росту, розміру заробітної плати, плинності кадрів, причин звільнень працівників та ін.

 

На завершення презентації кожен із студентів мав можливість заповнити анкету стосовно працевлаштування.

 

Шановні студенти і випускники ТНЕУ, просимо Вас звертатись щодо питань працевлаштування у ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» у Центр працевлаштування та зв’язків з випускниками університету ТНЕУ.

 

Наша адреса: 46020, м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, офіс 1106 (корпус №1)

                            тел.(0352) 47-58-64, е-mail: cpv[at]wunu.edu.ua