До уваги науковців ТНЕУ!

Дата: 4-11-2014, 09:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 ЗАТ «Українські транспортні коридори» розробило проект будівництва нових транспортних магістралей через територію України, зокрема трансконтинентальну комбіновану магістраль «Лісабон - Шанхай». Вартість цього проекту тільки по Україні становить 70 мільярдів євро. Інвестори на цей проект є, але їх зупиняє непрозорість інвестиційного законодавства, в якій надзвичайно важко розібратись  потенційним інвесторам. Для того, щоб збільшити прозорість інвестиційного клімату нашої країни необхідно  значну увагу приділити  антикорупційній діяльності України.

 

Відповідно до цього, формується група науковців для участі в обговоренні та коригуванні проекту антикризового інвестиційного кодексу України з акцентуванням на всіх правилах інвестиційної діяльності. В його основі  зосереджується введення категорій інвестицій залежно від їхньої цінності для держави та введення високого ступеня персональної відповідальності бюрократичного апарату за дії або бездіяльність, що принесла збитки інвестиційній діяльності.

 

За додатковою інформацією можна звертатися до проректора з науково-педагогічної роботи Василя Ярославовича Брича (47-50-57)