Запрошуємо на відкриття!

Дата: 3-11-2014, 17:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 4 листопада у центральному корпусі ТНЕУ розпочне роботу кафе «Галичанка». Новий інтер’єр, смачні страви, цікаві акції, гнучка цінова політика – ось, що чекає на відвідувачів нового закладу харчування. Модерний дизайн та доброзичливі працівники створять атмосферу свята й нададуть можливість приємно поспілкуватися, посмакувати улюбленими стравами.

 

Кафе буде працювати з 9.00 до 17.00 години й зможе задовольнити вимогливих студентів, викладачів та працівників університету. Юнаки та дівчата матимуть змогу послухати музику, попрацювати за планшетами й скуштувати домашню випічку, замовити комплексні обіди та сендвічі. Меню формуватимуть відповідно до запитів клієнтів.

 

У день відкриття, 4 листопада, кожен десятий клієнт отримає в подарунок напій «Сoca-cola», а за найоригінальніший  відгук про кафе «Галичанка» – будь-яку страву на свій вибір.

 

Дорогі студенти! Прийдіть, скуштуйте страви й отримайте подарунки від працівників кафе «Галичанка». Ваша думка нам важлива, ми хочемо, щоб це кафе стало місцем для приємного спілкування й насолодження кулінарними шедеврами.

 

Свої відгуки, пропозиції, критику надсилайте на електронну адресу  presa[at]tane.edu.ua.

 

Обирай найкраще! Ти – вартий цього!